Кваліфікаційна пробна робота з професії «Кондитер»
Здобувачі освіти групи 202 з професії «Кухар. Кондитер. Офіціант» протягом 2-х днів виконували кваліфікаційні пробні роботи з професії «Кондитер».На виробничій практиці майбутні кондитери відпрацювали виробничі завдання під керівництвом досвідчених наставників з даної професії. Сьогодні, кулінарне кондитерське мистецтво потрібне як ніколи. Юнаки та дівчата обрали професію до душі, із задоволенням навчаються та працюють.
Вони знають, що грамотний і досвідчений кухар; кондитер буде завжди затребуваний. Адже володарі цієї професії можуть претендувати на успішне працевлаштування та досить конкурентоспроможну оплату праці. На кваліфікаційному екзамені кожен здобувач освіти продемонстрував свої вміння та навички з виготовлення кондитерських виробів, оформлення тортів та тістечок, проявивши творчість та професійну майстерність. Кваліфікаційна комісія відзначила, що результатами кваліфікаційноі пробної роботи, підсумками виробничоі практики здобувачі освіти підтвердили високий та достатній рівень професійної підготовки. Майстер виробничого навчання Баланцева Т.М., навчаючи своїх учнів, передає їм тонкощі кондитерської майстерності та свій професійний досвід.
Вітаємо майбутніх кондитерів з успішним складанням професійного екзамену.